JOULUN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Hipit ja änkyrät ovat samasta puusta veistettyjä

Vaalien alla on ollut mielenkiintoista seikkailla kahden ihmisryhmän kansoittamilla keskustelupalstoilla ja Facebook-sivuilla: änkyräjunttien ja viherpiipertäjien. Ulkoisesti nämä ihmisryhmät tuntuvat olevan toisistaan yhtä kaukana kuin kuu maasta. Toinen porukka vannoo lenkkinmakkaran, Kari Tapion ja pilottitakkien nimeen. Toinen taas kuluttaa aikaansa joogaamalla, luomupiireissä ja vaatimalla juuri tietyn keskustakadun muuttamista autottomaksi.

Lähempi tutkailu kuitenkin paljastaa, että kummankin porukan identiteetti perustuu hyvin samanlaiseen mekanismiin. Asioiden suhteettomaan yksinkertaistamiseen ja oman statuksen kohottamiseen vihollisryhmän kustannuksella.

Änkyräjuntit suhtautuvat kyynisesti kaikkeen 50-luvun jälkeen keksittyyn paitsi Yön musiikkiin ja marinoituihin kanasuikaleisiin. He haaveilevat supisuomalaisesta paratiisista, jota ei koskaan ollutkaan. Ulkomaalaisia ei haluta tänne sönköttämään honosoomee. Mitäs väliä sillä, että änkyräjunttien omissa Facebook-statuksissa Suomen Kielen yhdys sana säännöt tuntuvat kunmasti unohtuvan ja meidän kieli on muutenkin vähä HUONOSTI HALLINNASSA -%###&!!!!!(/%! Änkyräjuntti ei halua tänne vääränmaalaisia ja vääränkielisiä viemään verorahojamme ja töitämme – ja paradoksaalisesti loisimaan samalla työttöminä. Siinä juntti ei näe mitään ristiriitaista, että hän itse maksaa veroja vain työttömyyskorvauksestaan. Jos änkyrä on vain kotona ja tekee lapsia, hän itkeskelee kovaan ääneen, miksi kukaan ei tajua, että kotiäitiyskin on työ, miksi siitä ei makseta palkkaa. Mutta varjeles jos afrikkalaisten perheessä on viisi lasta. Nehän vain sikiävät meidän kustannuksellamme.

Viherpiipertäjän mielestä maailma olisi harmoninen ja rauhaisa paikka, jos täällä ei olisi perussuomalaisia, keskustalaisia, kokoomuslaisia, yli 2500 euroa kuukaudessa tienaavia, keravalaisia, hervantalaisia, lihansyöjiä, kertakäyttövaippoja, iskelmämusiikkia, goretex-vaatteita ja mikrossa lämmitettäviä eineksiä. Maalaiset piipertäjä hyväksyy vain, jos ne ovat sellaisia niinku oikeanlaisia maalaisia. Batiikkivärjäävät vaatteita itse tekemillään luomuväreillä, keittelevät linssisoppaa ja ristivät lapsensa Myrskytuuleksi, Ketuksi ja Pipanaksi. Piipertäjän mielestä parhaita maalaisia ovat kaupungissa asuvat wannabe-maalaiset, jotka kasvattavat kesällä kurkkuja yhteisöllisessä city-puutarhassa, haikailevat kyläkouluja keskustaan ja lemmikkilehmää parvekkeelle.

Änkyräjuntti ja viherpiipertäjä tarvitsevat toisiaan, sillä heidän olemassaolonsa perustuu vain siihen, että he määrittelevät itsensä sanomalla ”tuollainen minä en ainakaan halua olla”. Jos itse ei kuulu kumpaankaan leiriin, on näiden ihmisten seurassa hyvin hankalaa olla. Jos erehdyt sanomaan, että on sillä Suvi Teräsniskalla hyviäkin biisejä tai kehut syöneesi maistuvaa tofupataa, alkaa armoton huuto ja meuhkaaminen. Keskitien tallaaja tai diplomaatti joutuu tallatuksi, kun änkyrä ja hippi yrittävät todistaa olevansa muita parempia ihmisiä.

Eniten heidän todistelussaan mietityttää se, kenelle messuaminen on suunnattu. Haluavatko ääri-ihmiset todistaa arvonsa muille vai itselleen? Joka tapauksessa heidän itsetuntonsa on aika heikoissa kantimissa.

 

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia