JOULUN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Epäseksikäs kiltteys

Vanhan sanonnan mukaan kiltit tytöt pääsevät taivaaseen, tuhmat taas minne tahansa. Sama pätee todennäköisesti myös poikiin. Kyseistä sanontaa viljellään usein hymynkare suupielessä, jopa ylpeillen. On naurettavaa noudattaa sääntöjä, tehdä parhaansa ja ottaa muut huomioon. Ihan kiva, jos joku viitsii nähdä tunnollisesti vaivaa, mutta suurimmat herkkukorit on varattu härskeimmille tyypeille.

Sama asennevamma on nähtävissä myös monissa työpaikkailmoituksissa, tosin hyväksyttäviin kielikoukeroihin verhottuna. Firmat etsivät nälkäisiä, menestystä tavoittelevia tuloksentekijöitä. Siis röyhkeitä tyyppejä, jotka haluavat porhaltaa eteenpäin hinnalla millä hyvänsä. On huvittavaa ja surullista lukea talouslehdissä urapolkutarinoita uusiin tehtäviin siirtyvistä henkilöistä. Kukaan ei tietenkään paljasta lähteneensä edellisestä firmasta pois, koska sillat paloivat takaa ja maasta ryöstöviljeltiin kaikki se, mitä siitä saatiin irti. Työelämän ilkeä jyrä puhuu mieluummiin uusista haasteista, joihin hän haluaa tarttua. Joissakin Tehtävät vaihtuvat -juttujen valokuvissa lukijaa katsoo surullinen ja painunut katse. Hän ei kerro uupuneensa jatkuvaan riistoon ja polkemiseen, vaan sanoo, että nyt on hyvä aika hakea uutta suuntaa uralle ja sisältöä elämään.

Arkielämän veemäisyyttä ja tyranniaa ruokitaan yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla. Työpaikoilla tulosta arvioidaan usein pelkkiä lukuja tuijottamalle. Ei kysytä, kuka on pidetty tyyppi, kuka taas työyhteisön pahin kiusaaja, entä miten asiakkaat kokevat työntekijöiden käytöksen. Televisio hauskuuttaa meitä erilaisilla pudotuspeliohjelmilla. Kiltit tylsimykset putoavat jo alkumetreillä, koska heissä ei ole särmää, karismaa ja kilpailuhenkisyyttä.

Suomalaiset eivät ikimaailmassa jaksa työelämässä seitsemänkymppisiksi niin kauan, kun kulttuurimme antaa pahojen poikien ja tyttöjen rellestää vapaina. Toimittajien, elämäkertakirjailijoiden ja poliitikkojen soisi olevan herkempiä epäsopivalle käytökselle. Monia despoottisia teollisuuspamppuja ihannoidaan heistä kirjoitetuissa kirjoissa. Raivokohtaukset, kiusaaminen ja ahneus lasketaan suuren ja karismaattisen persoonan piikkiin. Todellisuudessa riekaleiksi revityissä ihmissuhteissa, kyykyttämisessä ja alistamisessa ei ole mitään karismaattista. Se on vain säälittävää ja törkeää.

On väärin ajatella, että kiltit tyypit eivät pystyisi tekemään tulosta. Yleensä he ovat niitä avanhenkilöitä, jotka kartuttavat hiljaista tietoa ja keräävät valtavan määrän osaamista tehdessään muidenkin työt. Firmoissa palkitaan rahallisesti aina joku. Miksi on niin pirun vaikeaa palkita ne ihmiset, jotka tekevät tuloksen sen sijaan, että palkitaan ne, jotka vain kaappaavat kunnian itselleen? Ilkeät jyrät ja huijarit ovat yrityksille kalliita käyntikortteja.

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia