JOULUN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Ei mulla ole mitään homoja vastaan, MUTTA…

TV2:n taannoinen homoilta oli varsin viihdyttävää seurattavaa. Jääkiekko-otteluiden muututtua mainostaukojen täyttämiksi näytösuhitteluiksi oli oikein virkistävää seurata oikeaa intohimoa, nokittelua, suuria tunteita ja antipatioita.

Päällimäiseksi viestiksi homoillasta jäi kirkon ja sen sanomaa edustavien kanta: mitä te homostelijat vielä haluatte, onhan teillä jo melkein kaikki se, mitä meillä oikeilla ja kunnollisilla ihmisillä on. TV-juontaja Manne Maalismaan hyvin argumentoituja puheenvuoroja luonnehdittiin jälkikäteen kirkkoa edustavien blogissa niin monimutkaisilla ja maailmanloppua uhkuvilla adjektiiveilla, ettei niitä ole taidettu käyttää kielessämme 1700-luvun jälkeen. Homojen tapaa verrata omaa tilannettaan apartheidiin pidettiin liioitteluna. Mitäs siitä, jos yksi olennainen kansalaisoikeus puuttuu heiltä? Big Brother on jo homoja täynnä, se riittäköön valtaväestön myönnytykseksi tälle epäluonnolliselle diskorytkytykselle.

Tapauskovaisen tai uskonnottoman on vaikea ymmärtää uskovaisten argumentoinnin yksipuolisuutta. Homoliittojen puolustajilla tuntui olevan asioista pitkäjänteisesti selvitettyä tietoa ja pohdittuja mielipiteitä. Uskovaiset sen sijaan jäivät jankkaamaan yhtä ja samaa: Raamatun kohtaa, joka on yhtä validi tai epävalidi kuin kyseisen tekstikokoelman määräykset naisten asemasta, vammaisten kohtelusta ja lihansyönnistä. Jos alkaisimme toteuttaa jokaista Raamatun kohtaa Jumalan sanana, tulisi meidän epäröimättä kivittää vammaiset ja vammautuneet, koska tämä käsky on Jumalan sanaa. En ole tähän päivään mennessä kuullut yhtään hyvää perustetta sille, miksi uskovaisilla on oikeus tulkita Raamattua valikoiden. Miksi vammaisten kivittämistä koskevat kohdat voidaan sivuuttaa historiallisina kummallisuuksina, mutta naisen ja miehen välistä avioliittoa koskevat tekstinpätkät ovat pyhiä?

Tähän pohdintaani tosiuskovaiset ovat usein vastanneet, että Pyhä henki kyllä kertoo tosiuskovalle, miten Raamattua tulee tulkita. Koska minä en ole kunnon uskovainen, en voi koskaan ymmärtää Raamattua oikein. Kirkon piirissä toimii koulukiusaajien logiikka. Vaikka tekisit niin tai näin, teet aina väärinpäin.Samat verkkarit ovat koviksen yllä sikamageet, luuserilla taas yybernolot. Kieroutuneita kiusaajia ei valitettavasti voi koskaan voittaa. He saavat kiusatun näyttämään ja kuulostamaan paitsi nololta ja tyhmältä, myös kierolta vääristelijältä.

Kirkon kitinä väkikadosta tuntuu jeesustelulta. Kuka haluaa kaveerata kiusaajan kanssa? Tyypin, joka jakaa lelut suosikeilleen sillä perusteella, kenellä on oikeanlainen kampaus, ei yleisen ihmisarvon perusteella. Kristinuskon yhteydessä joristaan kaikenlaista kaunista jokaisen ihmisen arvosta ja arvostamisesta. Kirkon todelliset kasvot ovat paljon rumemmat. Homoilta todisti, että Raamattu on maailmanhistoriamme onnistunein brändäys, kieroin kusetus ja sähäkin sissimarkkinointitempaus. Kuinka moni muu kirja on saanut miljoonat ihmiset käyttäytymään epäinhimillisesti ja hyväksymään hiekkalaatikkojen tönimiseen rinnastettavan käytöksen maailman mahtavimpana juttuna. Nokia, Mäkkäri ja Apple jäävät tässä mielikuvamarkkinoinnissa kirkkaasti kirkosta jälkeen.

Tämä piski pissaa tästä lähtien Raamatun päälle. Lähden mieluummin Lostariin tanssimaan kimaltavien poikien kanssa. Sitäpaitsi ne tarjoo mulle drinkkei, lainaa huulikiiltoo ja kehuu mun tukkaa. Koska näit kirkon penkissä viimeksi iloa ja glitteriä?

Niinpä niin.

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia