JOULUN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Ei mitään häpyä

Taas se alkaa, nimittäin naistenlehtien kesävouhotus. Kuten joka vuosi, saamme lukea samat vanhat jutut bikinikuntoon pääsemisestä, auringon vaaroista, siiderin lipittelyn vaaroista ja vedenkestävistä meikeistä. Viime vuosina kesänumeroiden vakioaiheeksi on noussut myös naisten ihokarvoitus. Vielä parikymmentä vuotta sitten karvat eivät aiheuttaneet suuria intohimoja. Vaatteista rehottavat karvat ajeltiin pois, eikä asialla vaivattu päätä sen enempää. Nyt naistenlehdet ovat kuitenkin opettaneet meille, että karvoihin ei tule suhtautua kevytmielisesti. Niistä pitää kantaa huolta, niiden poistamisen kanssa pitää tuskailla ja niiden pitää ällöttää.

Karvat voi poistaa lukuisilla eri tavoilla lukuisista eri kehonosista. Enää ei ajella vain sääriä ja kainaloita, vaan alapääkarvoituksen ajelu on jokaisen siistin ja muita kunnioittavan naisen velvollisuus. Tiesittekö, että myös käsivarsien, varpaiden, sormien ja kasvojen hento nukka kannattaa poistaa, koska sekin on ällöttävää. Karvanpoistomenetelmäksi voi valita mitä tahansa sokeroinnin, vahaamisen ja laseroinnin väliltä.

Kammottavia karvoja poistetaan naistenlehdissä testiryhmien voimin. Toimitus marssii kauneussalonkiin ja karvarumban lopputulos raportoidaan lehdessä makaaberin yksityiskohtaisesti. Toimittajat kertovat omalla nimellään, minkälaista tupsua kukin pitää, miten tupsu siistittiin, miten kummallisissa asennoissa toimittaja levitteli kaikkein salaisintaan kosmetologin vahaliuskojen edessä ja millainen lopputulos oli. Tarinat viuhuvista vahaliuskoista, ketaroiden levittelystä ja tahmeasta sokerimassasta tuovat mieleen pornoelokuvan, akrobatianäytöksen ja laboratoriokokeen sekoituksen.

Minua etoo lukea tuntemattomien naisten avautumista alapääkarvoituksestaan ja siitä, miten tomera kosmetologi on tuntikausien venyttelyn, tuskanhuutojen ja pistelyn lopputuloksena saanut karvat kuriin. Olen vanhanaikainen, ja toivon, että useampi ihminen olisi. Kaipaan menneitä aikoja, jolloin pikkuhousuja kutsuttiin nimettömiksi ja nenät puuteroitiin häveliäästi naistenhuoneessa. En halua lukea toisten naisten alapääkarvoituksista enkä siedä sitä, että aiheesta tehdään nälänhätään verrattavissa oleva ongelma, jolle pyhitetään lehdissä kokonaisia aukeamia.

Samalla kun naistenlehdissä päivitellään naisten ulkonäköpaineita, niitä luodaan ja vahvistetaan syöksymällä jokaiseen kauneustrendiin mukaan kuin päättömät kanat. Lehdissä jauhetaan nykyajan yliseksuaalistumisesta, mutta jo seuraavalla aukeamalla selitetään vuolaasti oma pimppihistoria tuherosta brassiin ja kiitorataan. Naistenlehdet nielevät pureksimatta selitykset siitä, miten karvattomuus on muiden huomioon ottamista ja alapääkarvoituksen värjääminen superihqua ja söpöä.

Eikö kenenkään päähän ole pälkähtänyt, että kaikkia intiimejä asioita ei tarvitse kirjaimellisesti revitellä lehtien sivuilla. Onko kukaan miettinyt, että nainen voi olla siisti ja viehättävä, vaikka hän ei käyttäisi vuosittain satoja euroja karvojensa poistoon ja kantaa haituviensa sijaan huolta mieluummin oikeasti tärkeistä asioista. Niinku vähäosaisista ja ympäristöstä ja silleen. Ja että kaikki tätä mieltä olevat naiset eivät suinkaan muistuta itäsaksalaisia kuulantyöntäjiä. Osalla meistä vain on häpyä ja häveliäisyyttä. Siinä vaiheessa kun oma työnantajani pyytää minulta kolmen aukeaman pituisen reportaasin brasilialaisesta vahauksesta ja kotisokeroinnista, lähden ovet paukkuen sinne, missä saan olla rauhassa – karvattomana tai karvaisena. Se olkoon oma asiani.

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia