JOULUN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Miksi tyytyisin ihan kivaan?

Lenita Airisto sai suomalaiset hiiltymään haukuttuaan tavikset luusereiksi. Lenitan kipakan kommentin idea on se, että suomalaiset eivät pärjää ainakaan yritysmaailmassa enää keskinkertaisilla tuotteilla. Niillä ihan kivoilla, vatsamakkarat anteeksi antavilla trikoo-t-paidoilla, varovaisesti maustetulla einesruualla ja itsensä väheksymisellä. Hajuttomat ja mauttomat massahommat voidaan teettää pilkkahintaan kiinalaisella ja intialaisella orjatyövoimalla. Pärjätäkseen säälimättömässä maailmassa yrittäjien on kehitettävä persoonallisia ja koukuttavia ideoita. Ihan kivaa saa idästäkin kymmenen kertaa halvemmalla.

Suomalaiset loukkaantuivat, koska tavallisuus ja keskinkertaisuus ovat kansallisarvojamme siinä missä metsä, järvet ja jauholla jatkettu grillimakkara. Joukosta erottuvat joko kiustaan hengiltä, tuomitaan hihhuleiksi tai itseään täynnä oleviksi hipstereiksi. Kyselemme hysteerisesti keskustelupalstoilla, olemmeko normaaleja, kun teemme sitä tai näytämme tältä.

Samaan aikaan kuluttajamarkkinoille rynnii uusi, 90- ja 2000-luvuilla syntyneiden sukupolvi. Nämä nuoret poseeraavat häpeilemättä blogiensa herutuskuvissa ja haaveilevat urasta jenkkiläisenä räppärinä ihan realistisena uravaihtoehtona. Tämä sukupolvi ei ymmärrä, miksi pitäisi tyytyä ihan kivaan. Miksi pitäisi seisoa yhdessä rivissä, eikä saisi ponnistaa korkeammalle ja pidemmälle.

Airisto on hämmästyttävän hyvin ajan hermolla – paljon paremmin kuin häntä kymmeniä vuosia nuoremmat ihmiset. Hän ymmärtää, että elämme jo osittain aivan erilaisessa maailmassa kuin ennen. Välimatkat ovat lyhentyneet ja matkustelun vuoksi arkemme on paljon eksoottisempaa ja erilaisten tavaroiden ja kokemusten kyllästyttämämpää kuin vielä 90-luvulla. Mitä tahansa voi tilata netistä, mistä päin maailmaa tahansa. Tai koska vain voi varata halvan äkkilähdön ja lähteä paikan päälle shoppailemaan ja fiilistelemään.

Eikö ihminen ole aika tyhmä, jos hän tästä mahdollisuudesta huolimatta mussuttaa kotisohvallaan suolatonta makaronilaatikkoa ja maksaa kahvilassa maltaita pohjaan palaneesta laihasta sumpista?

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia